Skip to content

Vinn Ninja Turtles til mann og barn

ReiseMedBarn arrangerer en liten og søt konkurranse, med premier som appellerer mest til den maskuline delen av våre lesere – Teenage Mutant Ninja Turtles.

Jeg gjennomførte en ganske heftig markedsundersøkelse ved middagsbordet i går, der jeg spurte 2 jenter og to gutter på 10 år, en mann på 40, en gutt på 13 og en på 3, om deres mening. På en skala fra 0 til 10 poeng, gir jentene 0 poeng til Ninja, mens guttene gir ca. 10 …

Se, de kan alt mulig – også huske!

Ninja Turtles ble et fenomen allerede i 1987, og nå – en årrekke senere er de tilbake. Opp fra kloakken stiger fire morsomme og hardt kjempende brødre, Teenage Mutant Ninja Turtles. De streber etter å mestre kampsport, bygge vennskap, og beskytte sin familie, sin by, og verden fra stadig økende trusler. I Norge kan du se dem på Nickelodeon i en ny, TV-serie, “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Jeg vil at du forteller kort om en reise som gjorde inntrykk på deg og din familie. Hva var det som gjorde turen så bra? Var det et bra hotell, fin natur, en hyggelig samtale eller god mat? Skriv om det i kommentarfeltet nedenfor!

De to beste historiene vinner: En av figurene på husken og en eske med utstyr for å ”bli” en Ninja.

Fredag 14. publiseres vinnerne! Jurien består av markedsundersøkelses-teamet og ReiseMedBarn.

Lykke til!

 

(foto: Mette Skaland)

2 Comments Post a comment
 1. Det må være da jeg og mine foreldre var i “Syden” for aller første gang, da var jeg 9 år, å vi kan enda sitte og prate om detaljer fra turen, Det var nytt alt for oss, vi hadde aldri vært ute av Norge før. Det at veggene på hotellet var full av Firfisler, og man kunne høre sirisene lage lyder hele natten igjennom. Tidlig på morgenen kom gartneren, å han lå på kne og fjernet brent gress mellom,steinhellene å så plantet han nytt grønt gress hver morgen.
  Det var en fantastisk første opplevelse, solen,stranden,naturen ja alt..
  Vårt første møte med andre kulturer sammen som en familie.

  Tennage Mutant ninja turtles, var en stor favoritt da dem kom i 1987, hadde masse ting og tang med dem, var 10 år den gang da :d

  Ha en kjempe fin helg.
  Stor hilsen fra Monica Karin

  June 6, 2013
  • Mette #

   Så bra! 🙂
   Takk for fin historie!
   Mette

   June 10, 2013

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS