Skip to content

Treklatring i Spania

Ut i skogen, opp i trærne!

Fordelen med å være i Spania om våren, er at det ikke er så varmt at man blir dorsk. Man kan faktisk orke å gjøre noe, som for eksempel klatre i trær … Det er en aktivitet som passer mange – ikke bare den aktive familien.

Man kan velge tur etter forskjellige kriterier, selvfølgelig etter størrelse, men også etter hvilken høydeskrekk man er komfortabel med. Grønn rute passer for de aller minste fra 3 – 6 år. Den mest utfordrende er sort rute, som passer de over 145 cm, og som var såpass krevende at Mads på 11 år og pappaen var svært fornøyde. Til informasjon har pappaen drevet med fjellklatring …

Parc d`Aventura ligger i nærheten av Pals på Costa Brava kysten. I den flotteste furuskogen (det er mye furu i nord Spania …), er det bygget et klatremekka for klatrelystne store og små.

Her er alt man trenger for å få en gøyal dag med hele familien, inkudert besteforeldre! Lekeplass for de aller minste, piknik område til en hvil og matpakkespising, bar for de som trenger det, WC, parkering i umiddelbar nærhet, og sist, men aller viktigst mener nå jeg – hyggelige ansatte, som setter sikkerhet og service aller øverst.

Mer informasjon er å finne på nettsiden www.costabravaparcaventura.com

Har noen av dere klatret i trær andre steder i verden? Kom gjerne med tips!

 

(foto: Mette Skaland)

2 Comments Post a comment
 1. Bodil #

  Hei kjære Mette!

  Gratulerer med den flotte bloggen. Her er det inspirasjon og hente, flotte bilder og god tekst.
  Dersom familien har lyst på en ny tur opp i trærne, kan Himalaya parken i Skien være et sted å oppsøke!

  Lykke til!

  Bodil:)

  March 31, 2012
  • Mette #

   Hei Bodil!
   Takk for hyggelig kommentar! Kjempefint at du forteller oss om klatreparken i Skien, jeg var ikke klar over den. Da skal vi ta med oss hele familien og reise på klatreutflukt. Takk for godt tips! Kanskje det blir en historie ut av det … 🙂
   Mette

   April 13, 2012

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS