Skip to content

Handle barneklær i Paris

Vi liker rue Vavin – en liten og søt handlegate med barneklær ved Park Luxemourg. Her finnes kjente merker som blant annet Petit Bateau, Catimini og den litt eksklusive Jacadi. Rue Vavin er et godt sted å handle effektivt, da alle butikkene ligger etter hverandre. Og effektiv handling kan være praktisk, hvis man har parkert mann og barn på lekeplassen i Luxembourg parken – tenk om de kjeder seg!

(For ikke å støte noen – parkert mor og barn, mens far er på shopping …)

Noen butikker på Champs Elysées har også barnetøy, men vær oppmerksom på at der er det alltid MYE folk.

En av mine favoritter er DPAM – Du Pareil au Même, som har et stort utvalg fine klær til gode priser. Det er en kjedebutikk og den finnes over hele Paris.

Vi opplever at det kan være vanskelig med barnevogn i butikkene og ikke alle steder er man hjertelig velkommen med små barn. Dette varierer fra butikk til butikk, men et tips er å hilse høflig på fransk – bonjour – når man entrer butikken.

Ønsker dere å se Paris – noe annet enn innsiden av butikker – da kan dere handle i forkant av turen! Hva med å lage en god kopp kaffe, sette seg i godstolen og kombinere planlegging av ferien, med en meget behagelig shopping på for eksempel Zalando.no.

Da kan dere oppleve dette med barna istedenfor! Det er ganske spennende å være på toppen av Eiffeltårnet!

I Paris starter vintersalget midt i januar og varer i 2-4 uker, varierer litt fra butikk til butikk. Sommersalg starter i juli og varer til begynnelsen av august.

NB! I August er det fellesferie og mange små og hyggelige butikker holder stengt.

Dere kan lese flere innlegg om Paris her eller her.

 

(foto: Kristin og Mette Skaland)

2 Comments Post a comment
 1. Selma #

  mange gode tips, de skal jeg huske på 😀

  April 4, 2013
  • Mette #

   Hei Selma 🙂
   Ja, det kan du gjøre. Særlig bør du huske å “parkere” de som ikke er så interessert i shopping. Jardin du Luxembourg er en nydelig park, både til rusleturer, piknik eller lek i lekeparken.
   Mette

   April 10, 2013

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS