Skip to content

Guadeloupe – en drøm i Karibien

Det er viktig å drømme!

ReiseMedBarn skriver ofte at planleggingen er en forlengelse av ferien … Det vi ikke har nevnt er ikke mindre viktig – nemlig drømmen om å reise! Og drømmefasen dukker opp tidligere enn planleggingsfasen, kanskje mange år … og den skal man ikke kimse av. For vips er man igang med å bestille flybilletter!

Vi er glade i Frankrike, det forstår lesere av ReiseMedBarn. Et deilig land med vakker natur, godt klima og god mat. Men Frankrike er jo så mye mer enn landet syd for Tyskland og nord for Spania. Det er ikke mer enn 100 år siden landet var en av verdens største kolonimakt. Fortsatt har Frankrike øyer i Karibien – Guadeloupe, Martinique, Fransk Guyana og La Reunion. Langt utenfor Europa, nord for Venezuela, ligger de som et belte i det Karibiske hav.

Drømmen vår er den lille øya Guadeloupe …

Guadeloupe – med form som en sommerfugl, har alltid vært en favoritt blandt kunstnere og forfattere. Så vakkert og fredelig, et sted å hente overskudd og inspirasjon. Jeg vil også bli inspirert og få mer overskudd!
Øya er også et yndet reisemål for barnefamilier, for barn elsker å leke i vann! Og noen voksne kunne tenke seg å ligge i sanden, med føttene i det krystallklare vannet eller snorkle blandt akvariefisk i stor størrelse …

For oss med barn i forskjellig alder, er det fint å reise til steder som dekker alles behov. Jeg vil tro en kul tenåring vil få en god utfordring i disse bølgene!

Kanskje en gang blir drømmen virkelig!? Inntil den dag, kan vi nyte filmen som viser øya fra sin vakreste side.

Snurr film!

 

Ønsker du å reise til Guadeloupe, vet jeg at Atout France tilbyr reiser. Les mer om det på nettsiden her.

Har du vært på Guadeloupe? Da håper jeg du kan fortelle om det her.

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS