Skip to content

For oss som er hjemme i påsken

– på med ”feriebrillene”!

Når vi er på reise tenker jeg alltid så positivt. Kjører vi bil, betrakter jeg naturen mens jeg tenker – ”Å, så vakkert!” eller – ”Å, så spennende!”. Det å se omgivelsene rundt meg på den måten, kan jeg lett glemme når jeg er hjemme.

Derfor, en påminnelse til oss som sitter hjemme og hører Påskelabyrinten på P1 – ta på  “feriebrillene” og se ”hjemme” med nye øyne! Nyt stillheten, smør matpakke, pakk med appelsin og kvikklunsj, og dra på ekspedisjon! Det er helt utrolig hvor mye man ikke ser i hverdagen, da man gjerne løper fra barnehage, skole eller jobb. Alt fra gamle reklameskilt, til rosetter og balkonger, takterrasser, trekroner eller blåveisen gjemt under løvet fra i fjor.

Jeg prøver også å se noe fra en annen vinkel og med positivt fortegn – mens vi venter på påskeharen …

Følg med videre! Snart kommer flere historier fra blant annet Bornholm og Sør Afrika.

God påske!

 

(foto: Mette Skaland)

One Comment Post a comment
  1. Thorbjørn #

    Du har så utrolig rett. Der er sikkert også mye “ferie” i hverdagen om vi bare kunne få øye på det.

    April 3, 2012

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS